פסיכולוגיה
של התמודדות

עיצוב הבית בזול – כל מה שכדאי לכם לדעת

ענת צוות האתר
ענת צוות האתר

ענת, חוקרת, ידועה בתור כזו שחופרת לעומק עד שמוצאת את אשר על ליבה ובכיסה

לא כולנו רוצים להשקיע סכומי עתק בתהליך של שיפוץ, חידוש ו/או עיצוב הבית. סטודנטים שהדירה אותה הם משכירים זמנית, זוגות צעירים שחוסכים כסף כדי שיום אחד יהיה להם מספיק הון עצמי לכדי לקחת משכנתא וגם מי שמעדיף להשקיע את כספו בדברים אחרים מחפשים איך לעצב את הבית שלהם בזול. הרי כולנו רוצים להרגיש שנעים לנו, שכייף לנו, שנחמד לנו להיות בבית שלנו, הרי זה המקום שמגן עלינו ובו אנחנו אמורים להרגיש הכי טוב שיש. אז הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לעצב את הבית בלי לקרוע את הכיס. עיצוב הבית בזול, מתחילים.

 

חפשו סיילים לעיצוב הבית בזול

אחרי שעשיתם רשימה של כל מה שאתם צריכים או רוצים לקנות, ואחרי שהבנתם איך אתם רוצים שהבית שלכם ייראה פחות או יותר, חפשו אתרים עם הנחות גדולות בסיליים כמו איקאה סייל למשל. תוכלו למצוא מגוון רחב של פריטים החל מרהיטים מסיביים, דרך מוצרי חשמל ועד פריטים עיצוביים משלימים כמו שטיחים, שעוני קיר, ואזות ועוד.

 

פחות זה יותר בעיצוב

היום, תחום העיצוב וההום סטיילינג בא בגישה של פחות זה יותר. כמה שפחות להעמיס, וליצור חללים נקיים במראה שלהם, אסתטיים עם מגוון של פתרונות אחסון יצירתיים וחכמים שיאפשרו לנו לשמור על סדר כל הזמן. תוכלו לרכוש פתרונות אחסון באתרים מובילים כמו אלי אקספרס, אמזון או איביי בסכומים מצחיקים וככה להימנע ממצב שיש בבית בלאגן וקונספט העיצובי נשמר בעצם לאורך זמן.

 

הישארו ממוקדים

אנשים רבים מוצאים את עצמם הולכים לאיבוד בנושא הזה לעצב את הבית שלנו. הם נדלקים על פריט פה ועוד מוצר שם, ואז במקום לחסוך, הם מוצאים את עצמם מבזבזים סתם כסף. לכן, חשוב להישאר ממוקדים. מומלץ מאוד לעבור חלל אחרי חלל, להבין איך היינו רוצים שהחלל ייראה, לחשוב על אילו צרכים החלל נותן לנו מענה פונקציונלי, איזו אווירה היינו רוצים ליצור, ולפי זה לבחור את הפריטים המשלימים בו.

 

ועוד כמה טיפים שיעזרו לכם לעצב את הבית במחירים הוגנים

  1. השוו בין בעלי מקצוע לפני שאתם לוקחים החלטה בין עם זה צבעי, הנדי מן או חשמלאי.
  2. לפני שאתם רוכשים מנורה, שטיח או מצעים, תשאלו את עצמכם האם זה באמת באמת הכרחי לכם.
  3. קחו השראה מרשת האינטרנט ונסו להבין איפה יש מחירים טובים למוצרים שאתם כן צריכים.
  4. חשבו קדימה שאתם מעצבים חלל ולא על הגילאים הספיציפיים שהילדים שלכם נמצאים בהם, כי הילדים גדלים ולכן כדאי לבחור רהיטים פרקטיים שישרתו אותם לאורך זמן.
  5. חשבו איך אתם ממקסמים את הפוטנציאל בכל חלל ואם ניתן לאחד בין חללים, למשל שהילדים ישנו ביחד ואז מתפנה לכם חלל משחקים ויצירות.
פייסבוק
לינקדאין
ווטסאפ
כתבות נוספות שיעניינו אותך

תפריט נגישות